Naše aktivity v roku 2020 a 2021 boli veľmi obmedzene a táto doba priniesla šitie rúšok, nákup a následne ich distribúciu a darovanie v obciach nášho regiónu.


Petrovce n Lab., Suché, Krásnovce, Šamudovce, Žbince, Hatalov, Budkovce, Sliepkovce , Hnojné, Fekišovce, Trnava pri Laborci, Vinné, Kaluža, Klokočov , Jovsa, Poruba pod Vihorlatom, Remetské Hamre , Vyšná Rybnica, Ruskovce , Jasenov, Nižná Rybnica, Závadka, Lúčky, Zalužice, Horňa, Choňkovce, Konuš, Baškovce, Porubka, Priekopa, Vojnatina, Kolibabovce, Husak, Sejkov,Vyšné Remety. Na daný projekt sme získali dotáciu z nadácie ESET. Začo aj týmto ďakujeme.

20211221 154137


Dôvod bol, COVID vírus, trvalo to 2 roky. V roku 2021 vláda SR nastavila opatrenia, ktoré zakazovali hromadne akcie a stretávanie sa ľudí. V niektorých časových úsekoch boli nejaké možnosti v obmedzených počtoch. Všetko sa to dialo nielen na verejnosti, v športe ale i doma, v reštauráciách, v kostoloch, jednoducho všade.

A keďže sa akcie neorganizovali, posielali sme z vyzbieraných 2% finančné dary pre choré a postihnuté deti, napr. pravidelne posielame úžasnému bojovníkovi Martinkovi Kupcovi, ktorý už pár rokov bojuje s nevyliečiteľnou chorobou - Louis-Barrovej syndrómom.

 

20211009 122605


A v neposlednom rade sme naše pedál kary, ktoré sme nemohli využívať darovali Súkromnej materskej škole FIRST STEP v Košiciach -4ks v hodnote 2500eur a tiež na Ranč Klokočina taktiež 4ks. Kto máte chuť si zajazdiť aj povoziť sa na ranči sú sprístupnene verejnosti a ste tam vítaní.